FSB Brandskydd   HEM | OM | KONTAKT | PARTNERS  
                 
  Produkter - brandsläckare brandlarm nödbelysning   Tjänster - brandkonsult brandingenjör brandskyddsdokumentation   Brandskyddsutbildningar - HLR Grundläggande brandskydd Brandskyddsansvarig Heta arbeten   Resurser - Lagtexter ur BBR LSO SRVFS MSBFS samt Mallar  
                 
                 
     

FSB har ett brett produktutbud med fler än 2 000 artiklar att erbjuda. Alla typer av brandsläckare och skyltar samt förvaringsskåp för brandfarlig eller explosiv vara. Nedan visas de kategorier av produkter vi kan erbjuda.

Produktinformation och produktblad hittar du under länken "Resurser".

 
 

SLÄCKUTRUSTNING


 
 

Brandsläckare pulverbomb brandpost

 

 

FSB har ett komplett sortiment av släckutrustning. Pulversläckare, skumsläckare och koldioxidsläckare. Specialsläckare för fett eller för kalla miljöer. Vi har även ett brett sortiment av fast släckutrustning såsom automatsläckare (pulverbomber) och vattenbrandposter.

 
 

LARMSYSTEM


 
  Brandlarm utrymningslarm brandvarnare  

BRANDLARM

Installation av brandlarm skall följa regelverket SBF 110. FSB hjälper dig att hitta rätt system till verksamheten. Vi använder obundna system vilket gör att våra kunder inte är uppknuten till ett särskilt fabrikat eller till en leverantör. Systemen kan fås utbyggbara, givetvis med möjlighet till koppling mot SOS eller larmcentral.

UTRYMNINGSLARM

FSB levererar allt från enkla utrymningslarm till komplexa anläggningar med talande signal.

BRANDVARNARE

Våra brandvarnare, vare sig de är trådbundet eller trådlöst sammankopplade är av högsta kvalitet. Vi använder systemmed lång batteritid och driftsäkerhet. De trådlöst sammankopplade brandvarnarna har uppemot dubbel så lång räckvidd och genomträngbarhet som de flesta på marknaden förekommande alternativen.

 
 

NÖDBELYSNING


 
  Nödbelysning vägledande markeringar  

NÖDBELYSNING

Nödbelysning kan fås i flertalet utförande beroeden på takhöjd eller lokalstorlek. Våra armaturer har en enkel självtestfunktion med tydlig indikering av fel. Vi använder alltid LED som ljuskälla för hög driftsäkerhet och lång livslängd.

VÄGLEDANDE MARKERINGAR

Våra vägledande markeringar uppfyller kraven i Svensk Standard samt har liksom nödbelysningen hög driftsäkerhet och lång livslängd. Armaturerna kan fås i flertalet utföranden och storlekar.

 
 

FÖRVARING


 
 

Brandskåp

 

 

Vi kan erbjuda skåp för förvaring av brandfarlig vara i flertalet utföranden och storlekar. Samtliga skåp levereras med LED-belysning utan extra kostnad.

 
 

UTRYMNINGSPLANER


 
     

Krav på utrymningsplaner regleras i BBR eller i AFS 2009:2 som är en föreskrift utgiven av Arbetsmiljöverket som ett komplement till arbetsmiljölagen. Förutom de krav som ställs där är det viktigt att utrymningsplanen är lättläst och ger betraktaren god översikt över var denne befinner sig och var utrymningsvägar, larmknappar och släckutrustning finns placerade.

FSB gör utrymningsplaner i 3D vilket ger ett lättöverskådligt intryck av lokalen. Planerna kan fås i storlekarna A4, A3 och A2. Som standard används A3.

Utrymningsplaner beställer du genom att mejla ett underlag till oss. Du är även mer än välkommen att ringa. Mer om hur du tar fram ett underlag hittar du i länken nedan. 

>> Underlag för utrymningsplaner

 
 

HJÄRTSTARTARE


 
 

Hjärtstartare

 

 


FSB säljer högkvalitativa hjärtstartare, med eller utan serviceavtal. Hjärtstartaren rabatteras vid beställning av HLR-utbildning

 
 

SPECIAL


 
 

utrymningsstege

 

 


FSB har en uppsättning av speciallösningar där vi noggrant valt ut produkter från leverantörer som håller hög kvalitet till lågt pris. Genom att köpa direkt från tillverkaren kan vi ofta ge priser som ligger under 50 % jämfört med våra konkurrenter.

 

 
  Förenade Svenska Brandskyddsbolaget AB   © 2017   Utdelningsadress
BOX 5068
200 71 Malmö
  040-627 04 75
info@fsbsverige.se